Bankgiroloterij opzeggen online

Bij de Bankgiroloterij is je mobiele nummer ook je lotnummer. Je speelt niet alleen mee voor de prijzenpot maar helpt ook nog eens een maatschappelijke organisatie. Kortom zeer aanlokkelijk om aan mee te doen. Doe je er eenmaal aan mee, dan is het niet zo makkelijk om er vanaf te komen. Je kunt volgens de organisatie het beste opzeggen via de telefoon. Dit doen ze zodat zij nog een aanbieding kunnen doen.

De BankGiroLoterij is de cultuurloterij van Nederland. Ze steunen culturele organisaties die werken aan cultuur en behoud van cultureel erfgoed en werven fondsen om hun activiteiten te ondersteunen. Een mooi doel om te steunen naast het in potentie winnen van de jackpot natuurlijk. Ook hier is het zeer lastig om online op te zeggen. Via ons kom je direct op de goede web pagina om je loten gemakkelijk online op te zegge

De oorsprong van de Bankgiroloterij

De Bankgiroloterij is sinds 1961 actief als loterij in Nederland. De loterij richt zich op de culturele sector binnen Nederland. Door in te spelen op de culturele sector is de drempel voor mensen die zeer betrokken zijn bij de culturele sector van Nederland een stuk lager om mee te gaan spelen bij de Bankgiroloterij.

De winkans bij de Bankgiroloterij

De winkans bij de Bankgiroloterij ligt een beetje gecompliceerd. Doordat de Bankgiroloterij ook prijzen als een extra lot, een tijdschrift of een kookcadeau kunnen ze zeggen dat je een winkans van 1 op 5 hebt. Dit ligt natuurlijk een stuk genuanceerder aangezien je niet voor deze prijzen meespeelt. De kans op de hoofdprijs is 1 op 54.115. Meespelen kost €14 euro per lot per maand. Per jaar kun je dus €168 euro besparen.

Hoe zeg je op?

Klik op onderstaande knop met de tekst "Zeg je loten op". Je wordt direct naar de goede pagina op de Bankgiroloterij website gestuurd.

Scroll naar beneden totdat je "online opzeggen" ziet. Vervolgens vul je de volgende gegevens in:

  • Je lotnummer(s)
  • Je gegevens
  • Je adresgegevens
  • je geboortedatum
  • Je e-mailadres
  • Je rekeningnummer

Vervolgens vul je de twee vinkjes in. Je verklaart hierbij dat je de gegevens naar waarheid hebt ingevuld en dat je akkoord gaat dat je niet meer mee speelt op de lotnummers.

Bankgiroloterij gratis online opzegformulier

That's it!

je hebt binnen 2 minuten je loten online opgezegd. En dit zonder de Bankgiroloterij op te moeten bellen en 15 minuten nieuwe aanbiedingen aan te horen. Klik op onderstaande knop om direct je loten op te zeggen!