Vriendenloterij opzeggen online

Bij de Vriendenloterij is je mobiele nummer ook je lotnummer. Je speelt niet alleen mee voor de prijzenpot maar helpt ook nog eens een maatschappelijke organisatie. Kortom zeer aanlokkelijk om aan mee te doen. Doe je er eenmaal aan mee, dan is het niet zo makkelijk om er vanaf te komen. Je kunt volgens de organisatie het beste opzeggen via de telefoon. Dit doen ze zodat zij nog een aanbieding kunnen doen.

Opzeggen is niet gemakkelijk bij de vriendenloterij. De loterij maakt jou zo moeilijk mogelijk om je loten op te zeggen. Dit is natuurlijk ook logisch aangezien ze jou natuurlijk niet graag zien gaan als klant.

Dat opzeggen niet gemakkelijk is valt ook te zien als je op internet kijkt. Er zijn verschillende forums waarbij er wordt geklaagt dat het enorm lastig is om op te zeggen. Websites zoals Kassa, Radar en de consumentenbond hebben er al een gedeelte van hun website aan gewijdt. Hieruit blijkt dus dat er enorm veel mensen de loterij misleidend vinden en het lastig vinden om op te zeggen.

Ik maak het je gemakkelijk door je direct door te sturen naar de juiste pagina om op te zeggen. Log in en zeg direct op!

Hoe zeg je de loten op?

Klik op onderstaande knop met de tekst "Zeg je loten op". Je wordt direct naar de goede pagina op de Vriendenloterij website gestuurd.

Log in bij jouw persoonlijke Vriendenloterij account.

Ga in de linker kolom naar 'loten'.

Scroll naar beneden en kopieer vast je lotnummer(s).

Scroll verder naar beneden totdat je de knop "abonnement beheren" ziet. Klik hier op.

Scroll weer naar beneden en vul hier je lotnummer(s) in.

Vervolgens vul je het vinkje in. Je verklaart hierbij dat je de gegevens naar waarheid hebt ingevuld en dat je akkoord gaat dat je niet meer mee speelt op de lotnummers.

Vriendenloterij gratis online opzeggen formulier

That's it!

je hebt binnen 2 minuten je Vriendenloterij loten online opgezegd. En dit zonder de Vriendenloterij op te moeten bellen en 15 minuten nieuwe aanbiedingen aan te horen. Klik op onderstaande knop om direct je loten op te zeggen!

Vriendenloterij post opzeggen

Wanneer je je loten dan eindelijk hebt weten op te zeggen, zul je merken dat je nog steeds post van de Vriendenloterij zal krijgen. Gelukkig kun je de post van de Vriendenloterij ook online opzeggen! Ook hiervoor hoef je geen brief te sturen of op te bellen. Dit kan ook gemakkelijk via een online formulier.

De Vriendenloterij post opzegggen

Ga via bovenstaande knop naar de website van de Vriendenloterij. Op deze pagina kun je gemakkelijk je loten opzeggen. Houd er rekening mee dat het nog een paar weken kan duren voordat de loterij de gegevens heeft doorgevoerd. Volgens de Vriendenloterij kan je nog 6 weken nadat je het formulier hebt ingevult duren voordat je geen post meer ontvangt. Dit komt doordat ze ver van tevoren brieven voorbereiden en versturen.

Uitschrijven voor e-mails

Het mooie van het formulier waarbij je je kunt uitschrijven voor de post, is dat je op dit formulier ook direct kunt aangeven dat je geen e-mails van de Vriendenloterij meer wilt ontvangen.

Niet meer gebeld worden door de Vriendenloterij

Tot slot kun je ook door het invullen van het tweede formulier ervoor zorgen dat je niet meer gebeld wordt door de Vriendenloterij. Door geen post meer te ontvangen, geen e-mails meer te ontvangen en door niet meer gebeld te worden, sluit je je helemaal af zodat je niet meer verleid kunt worden voor aanbiedingen die op het eerste gezicht zeer interessant lijken maar die ervoor zorgen dat je jaren aan een loterij vastzit zonder dat je grote prijzen wint.

Alle communicatie vanuit de Vriendenloterij opzeggen