Staatsloterij opzeggen

De missie van de Nederlandse Loterij is om bij te dragen aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Maar als je je loten op wilt zeggen om financieël gezonder en gelukkiger te worden maken ze je het niet gemakkelijk. Jij kan het jezelf wel gemakkelijk maken door online op te zeggen en zo veel geld te besparen!

De eerste loterij

In 1848 kreeg de Staatsloterij de naam de Staatsloterij. Deze loterij is de eerste loterij die Nederland kent. Voorheen heette deze loterij de Nederlandsche loterij.

De winkans bij de Staatsloterij

Zoals je weet heb je een enorm lage kans om de hoofdprijs te winnen bij alle loterijen. De winstkans bij de Staatsloterij is 1 op 2,7 miljoen. Een staatslot kost €15,-. Je zal dus 40,5 miljoen euro aan loten moeten kopen om de jackpot te winnen. Of je moet 225.000 jaar wachten totdat je de jackpot wint. Wees dus geen dief van je portemonnee. Wanneer je de Staatsloterij online opzegt bespaar je bij een lot per maand al €180 euro per jaar!

Hoe zeg je de loten op?

Klik op onderstaande knop met de tekst "Zeg je loten op". Je wordt direct naar de goede pagina op de Lotto website gestuurd. Direct krijg je het uitschrijf formulier te zien. Vul vervolgens de volgende gegevens in:

Scroll naar beneden totdat je "digitaal opzeggen" ziet. Vervolgens vul je de volgende gegevens in:

  • Klik op onderstaande knop.
  • Log in op je Staatsloterij account.
  • Vul het formulier in.
  • Je loten zijn opgezegd!

Vervolgens vul je het vinkje in. Je verklaart hierbij dat je de abonnementen op gaat zeggen.

Staatsloterij opzegformulier

That's it!

je hebt binnen 2 minuten je Vriendenloterij loten online opgezegd. En dit zonder de Vriendenloterij op te moeten bellen en 15 minuten nieuwe aanbiedingen aan te horen. Klik op onderstaande knop om direct je loten op te zeggen!