Postcodeloterij opzeggen

Wil je per direct de Postcodeloterij opzeggen? Wij geven je de handvatten om direct naar de juiste opzegpagina te gaan. Zo kun je gemakkelijk je loten online opzeggen.

Veel mensen blijven bij de Nationale loterij omdat ze het niet zouden kunnen verkroppen als hun wijk een grote prijs zou winnen wanneer zijn niet mee zouden doen. Deze angst is zeer ongegrond. De winstkans op een grote prijs bij deze loterij is 1 op 250.728.

Jouw opzegmogelijkheden bij de Postcodeloterij

In 1848 kreeg de Staatsloterij de naam de Staatsloterij. Deze loterij is de eerste loterij die Nederland kent. Voorheen heette deze loterij de Nederlandsche loterij.

De winkans bij de Staatsloterij

Op de website van de loterij worden drie opzegmogelijkheden beschrevenn.

  1. Telefonisch opzeggen
  2. Schriftelijk opzeggen
  3. Online opzeggen

Deze loterij maakt het dus vrij gemakkelijk om ook online op te zeggen. Dit gaat enorm gemakkelijk en heeft de minste kans op mislukken!

Hoe zeg je op?

Klik op onderstaande knop met de tekst "Zeg je loten op". Je wordt direct naar de goede pagina op de Postcodeloterij website gestuurd. Scroll naar beneden totdat je "Uw deelname (gedeeltelijk) opzeggen" ziet. Vervolgens vul je de volgende gegevens in:

  • Je lotnummer(s)
  • Je gegevens
  • Je rekeningnummer
  • je geboortedatum
  • Je adresgegevens
  • Je telefoonnummer
  • Je e-mailadres

Vervolgens vul je het vinkje in. Je verklaart hierbij dat je de abonnementen op gaat zeggen.

Staatsloterij opzegformulier

That's it!

je hebt binnen 2 minuten je loten online opgezegd. En dit zonder de Postcodeloterij op te moeten bellen en 15 minuten nieuwe aanbiedingen aan te horen. Klik op onderstaande knop om direct je loten op te zeggen!

Postcodeloterij post opzeggen

Wist je dat je de post ook op kan zeggen? Ook hier is een formulier voor. Hier kun je niet alleen aangeven dat je geen post meer wilt ontvangen. Maar je kunt ook gelijk doorgeven dat je niet meer gebeld en/of gemaild wilt worden.

De Postcodeloterij post opzegggen

Ga via bovenstaande knop naar de website van de Postcodeloterij. Op deze pagina kun je gemakkelijk je loten opzeggen. Houd er rekening mee dat het nog een paar weken kan duren voordat de loterij de gegevens heeft doorgevoerd. Vaak kan het nog 6 weken nadat je het formulier hebt ingevult duren voordat je geen post meer ontvangt. Dit komt doordat ze ver van tevoren brieven voorbereiden en versturen.